Torna 'La Cursa Mercabarna', amb activitats per a corredors i acompanyats

Una festa solidària en favor del casal dels Infants 

Cartell de la Cursa Mercabarna 2024 / MERCABARNA

SPORT.es

La sisena Cursa Mercabarna es celebrarà el diumenge 13 d'octubre amb la intenció de consolidar-la com la festa barcelonina de l'esport i l'alimentació saludable per a tota la família.

Amb el lema ‘La ciutat que t'alimenta', aquesta sisena edició pretén congregar unes 6.000 persones, entre corredors, familiars i amics dels esportistes. Per això, a més de la Cursa, s'han preparat un seguit d'activitats relacionades amb l'alimentació i l'esport per a grans i petits.

Una cursa solidària

Com en totes les anteriors edicions, la Cursa Mercabarna serà també una festa solidària, que lliurarà els 5€ de l’Àpat dels corredors i els acompanyants, així com tot el que es recapti amb les donacions voluntàries durant les inscripcions, al Casal del Infants.

El recorregut també incorpora novetats

Per donar a conèixer un dels mercats més grans i importants d'Europa, els esportistes podran triar entre córrer 5k o 10k per dins dels mercats centrals de Fruites i Hortalisses i Peix i, per primer cop, pel Foodback, el centre d’aprofitament alimentari que permet que no es malbaratin els aliments que no s’arriben a vendre.

Jocs, tallers alimentaris i activitats esportives

La 6a Cursa Mercabarna és una jornada familiar, per això, hi haurà activitats infantils i juvenils gratuïtes per als acompanyats dels corredors:

  • Curses infantils: Amb activitats de llançament de vòrtex, salts de llargada, cursa de velocitat i circuït d’habilitat.
  • Zona 5 al dia: Amb tallers per promoure el consum de fruites i hortalisses i l’alimentació saludable.
  • Zona Creix amb el peix: Per reconèixer els peixos del Mediterrani a través de diverses activitats lúdiques i educatives.
  • Taller floral: Per crear un ram de flors propi
  • Espai artístic: Taller de pintacares
  • Font de xocolata: Per als amants de la xocolata.
  • Inflable: Per als més petits

I moltes altres activitats més.

Un dinar solidari

Després de la cursa, els corredors podran gaudir d'un gran dinar amb fideuà, fruites i més sorpreses. Els acompanyants no inscrits en la cursa pagaran per aquest àpat 5 € que es donaran íntegrament al Casal dels Infants.

Una bossa del corredor plena d'aliments frescos

Tots els participants a la Cursa rebran una bossa del corredor plena d'aliments frescos de màxima qualitat, amb plàtans, taronges, pomes, salsitxes, amanides preparades, etc., donats per les empreses de Mercabarna.

Els premis: guardons i cistelles d'aliments frescos

Hi haurà trofeus i cistelles de fruites per als primers classificats en les categories masculina i femenina, en les curses de 5 i 10 km; per als guanyadors de les 5 categories de discapacitat de les curses de 5 i 10 km i per a l'equip guanyador en les categories masculina, femenina i mixta de la cursa per equips. La categoria d’equips és només per a treballadors d’empreses de Mercabarna.

inscripcions

Les inscripcions es podran fer a través del web de la Cursa: www.cursamercabarna.cat

Els preus d'inscripció per als corredors seran de 14 € (cursa de 5 km) i de 17 € (cursa de 10 km). Tots els corredors rebran la samarreta de la cursa, la bossa del corredor, un tiquet per esmorzar i podran aparcar gratuïtament al recinte de Mercabarna.

Pulsa para ver más contenido para ti

Els acompanyants que no corrin podran gaudir gratuïtament de totes les activitats de la festa menys de l’Àpat solidari, que té un cost de 5 €.

Pulsa para ver más contenido para ti