Últims preparatius per a l'aleví opening day

Els més joves arrenquen la temporada. Prop de 70 equips gaudiran d'un dia ple de sorpreses.

Fotografia de família amb tots els participants de l'Aleví Opening Day de 2023-2024 / SPORT.es / sport

Queda poc més d’una setmana perquè els més joves de la competició federada arrenquen la temporada 24-25. La Federació Catalana de Voleibol està ultimant els preparatius de l’Aleví Opening Day, un esdeveniment que servirà per donar la benvinguda a l’apartat competitiu als infants d’entre 10 i 11 anys i que, de ben segur, tant els protagonistes, com els familiars i amics recordaran d’aquí a molts anys.

L’esdeveniment, disputat al Pavelló de la Mar Bella (Barcelona) per segon any consecutiu, arrencarà a primera hora del matí, convocant en el centre esportiu als pràcticament 70 equips que conformen la categoria, tant en els Grups de 4x4 i els que també són de 3x3. L’ens federatiu prepara, per a tots els participants, ‘welcome packs’ exclusius de l’esdeveniment per tal que el dia sigui recordat eternament i, a més, puguin treure pit d’haver format part de l’Opening Day de la temporada 2024-2025 amb objectes que podran fer servir els dies de cada dia.

Tots els esportistes seran presentats i desfilaran, amb la resta de membres del seu club, per la Mar Bella mentre són aplaudits i animats per amics i familiars en la que serà la seva primera oportunitat d’entrar en contacte amb el voleibol federat. Aquesta presentació comptarà amb una animació única i festiva, que deixarà bocabadats als assistents en l’esdeveniment, així com els protagonistes que, ben segur, es trobaran com en un núvol. Està previst que la competició arrenqui a les 9:00h i finalitzi, amb els últims partits del dia, al voltant de les 16:00h, aproximadament.

En el transcurs de l’esdeveniment, i just després de la presentació dels equips, es duran a terme uns parlaments per part de la presidenta, Maribel Zamora; així com d’un representant de l’estament arbitral i un dels jugadors alevins presents aquell dia. Després de l’èxit de la Festa Aleví que es s’ha celebrat entre Igualada i Barcelona en els últims anys, amb participació d’equips federats i escolars, es vol posar en valor aquesta categoria i donar la benvinguda als jugadors més petits a la competició amb un esdeveniment especial i pensat expressament per a ells.

Pulsa para ver más contenido para ti

El DSV CV Sant Cugat inicia el somni europeu

El DSV CV Sant Cugat arrenca avui la seva aventura europea. El conjunt santcugatenc, classificat per primer cop per a competició europea, jugarà aquesta tarda l’anada dels 32ns de final a Suïssa contra l’Infomaniak Genève Volley, un dels clubs més destacats del voleibol femení al país helvètic. L’encontre de tornada es celebrarà només una setmana després a Valldoreix, obtenint així l’oportunitat de provar-se en el més alt nivell contra els millors equips d’Europa.

Pulsa para ver más contenido para ti