ESPORT CATALÀ

La UFEC i el Club Esportiu Mossos d’Esquadra, presents en els Jocs Europeus de policies i bombers

La UFEC i el Club Esportiu Mossos d’Esquadra, presents en els Jocs Europeus de policies i bombers / UFEC

UFEC

Aquest divendres dona el tret de sortida els Jocs Europeus de policies i bombers on el Club Esportiu Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la UFEC, hi participen a través de 90 membres d’homes i dones en 22 modalitats esportives.

Fins al 20 d’octubre té lloc a Braga (Portugal) aquesta fita esportiva on la Unió de Federacions està present al costat del CEME en el marc de l’acord de col·laboració que van signar amb els Mossos d’Esquadra de cara a diferents projectes esportius.

“És un orgull poder ajudar al Club Esportiu Mossos d’Esquadra, que representen Catalunya i el nostre cos de seguretat propi del país. La nostra funció és donar suport a les entitats en la seva projecció internacional. Segur que faran un bon paper i sobretot estaran ben acompanyats des de la Unió de Federacions i l’esport català”, ha afirmat Gerard Esteva, president de la UFEC.

Pulsa para ver más contenido para ti

“Lluirem l’equipació facilitada per la UFEC per competir en aquests Jocs. L’objectiu és portar el nom del Club Esportiu, Mossos d’Esquadra i Catalunya el més amunt i tornar amb les màximes medalles possibles”, ha assenyalat el comissari i president del Club Esportiu Mossos d’Esquadra. 

Pulsa para ver más contenido para ti