ESPORT CATALÀ

La IV Setmana Catalana de l’Esport encara la seva recta final amb la Copa del Món de Pitch & Putt 2024 com a plat fort

241011 SP not1 setmanacatalanaesport foto / UFEC

UFEC

La IV Setmana Catalana de l’Esport entra en la seva fase final. Després de sis setmanes plenes de competicions arreu de Catalunya, amb la participació de més de 4.000 esportistes i 30 disciplines esportives, aquest esdeveniment referent per a la visibilització de l’esport català afronta els seus últims dies. El penúltim cap de setmana estarà marcat per l'acció i l’emoció, amb el Pitch & Putt, el roller ski i l’automobilisme com a grans protagonistes.

La Copa del Món de Pitch & Putt arriba a El Vendrell

Des d’aquest divendres i fins al diumenge, 13 d'octubre de 2024, El Vendrell acollirà la sisena edició de la Copa del Món de Pitch & Putt, un esdeveniment internacional de gran prestigi. Aquesta competició, que torna després de la suspensió del 2020 a causa de la pandèmia, comptarà amb la participació de 14 equips representant associacions de països com Irlanda, Gran Bretanya, Austràlia i Catalunya, entre d'altres. Els equips, formats per tres jugadors/es, competiran inicialment en dues rondes individuals per cops (strokeplay), i després enfrontaments per equips en la modalitat matxplay. La competició es dividirà en dues fases: els vuit millors equips lluitaran per les primeres posicions, mentre que la resta competirà per definir les posicions finals.

L'equip de Catalunya, capitanejat per Xavier Ponsdomènech, comptarà amb tres jugadors destacats: Manuel Amor, Lluís Cucurull i David Solé. Tots tres són veterans amb un ampli palmarès en competicions internacionals, incloent-hi diversos títols mundials i europeus. Ponsdomènech, que lidera l’equip català des del 2001, ha estat clau en els èxits de l’equip al llarg dels anys, incloent-hi les victòries a les primeres dues edicions de la Copa del Món. Aquesta edició promet ser una gran oportunitat per a Catalunya de recuperar el títol mundial davant una competició de màxim nivell.

7a Puigcerda Rollers – Campionats de Catalunya rollerski

D’altra banda, el proper cap de setmana, del 12 al 13 d'octubre, se celebrarà la 7a edició dels Campionats de Catalunya de Rollerski a Puigcerdà, organitzats pel Puigcerdà Esquí Club. Aquesta competició, que tindrà lloc a la localitat d'Alp (Cerdanya), reuneix esportistes de totes les categories per competir en aquesta modalitat, considerada una versió d'estiu de l'esquí de fons. L'esdeveniment promet ser una gran festa esportiva per als amants de les disciplines d'hivern en un format adaptat a les condicions estivals.

Darrera ronda del Campionat d'Europa d'Autocross 2024

Finalment, el diumenge 13 d'octubre, Mollerussa acollirà la darrera ronda del Campionat d'Europa d'Autocross 2024. Els millors pilots d'Europa competiran en les categories SuperBuggy, JuniorBuggy i Cross Car Academy Trophy en un traçat de terra que promet emocions fortes i acció intensa. Aquesta prova, part de la prestigiosa competició organitzada per la FIA, reunirà vehicles altament preparats i joves talents per a un espectacle d'alt nivell al circuit de Mollerussa.

Pulsa para ver más contenido para ti

Amb la celebració d’aquests esdeveniments de gran prestigi, la IV Setmana Catalana de l’Esport es prepara per tancar amb èxit una edició marcada per la diversitat esportiva i l’alta participació. Des de la Copa del Món de Pitch & Putt a El Vendrell fins a les competicions de rollerski a Puigcerdà i l’autocross a Mollerussa, aquest cap de setmana promet oferir una recta final emocionant i plena d’acció. Catalunya, un cop més, ha demostrat ser un escenari de primer nivell per a la promoció i celebració de l’esport.

Pulsa para ver más contenido para ti