ESPORT CATALÀ

La IV Setmana Catalana de l’Esport tanca el seu penúltim cap de setmana amb competicions d'elit i èxits en Pitch & Putt, Rollerski i Autocross

La IV Setmana Catalana de l’Esport tanca el seu penúltim cap de setmana amb competicions d'elit i èxits en Pitch & Putt, Rollerski i Autocross / UFEC

UFEC

La IV Setmana Catalana de l’Esport segueix consolidant-se com un esdeveniment clau per a la promoció de l’esport català i de les seleccions catalanes en totes les seves disciplines. Aquest cap de setmana, s’ha celebrat un intens penúltim cap de setmana amb un balanç molt positiu i amb competicions d’elit i èxits en Pitch & Putt, Rollerski i Autocross.

Irlanda s’emporta la VI Copa del Món de Pitch & Putt

L’esdeveniment més esperat del cap de setmana, la VI Copa del Món de Pitch & Putt, va veure com Irlanda es coronava campiona. Després d'una competició intensa al camp de El Vendrell, l'equip irlandès va demostrar el seu alt nivell, superant Portugal del Nord, que es va emportar la plata. Catalunya, amb una gran actuació dels seus jugadors, va acabar en tercera posició, pujant al podi amb el bronze.

L’equip català, liderat per Xavier Ponsdomènech i format per Manuel Amor, Lluís Cucurull i David Solé, va lluitar durament però no va poder recuperar el títol mundial davant el fort domini irlandès. No obstant això, el bronze assolit és una fita destacada per l’equip català, que continua demostrant que és una referència internacional en aquesta disciplina.

Gran èxit del Campionat de Catalunya de Rollerski a Puigcerdà

Per la seva banda, l’avinguda Transpirinenc de Puigcerdà es va omplir de velocitat i adrenalina amb el Campionat de Catalunya de RollerskiSprint - 7a Puigcerdà Rollers. Organitzat pel Puigcerdà Esquí Club i la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, aquest esdeveniment va aplegar els millors esportistes catalans d’aquesta disciplina tan emocionant.En una competició molt renyida, Jaume Pueyo i Naia González es van proclamar campions, reafirmant el seu domini en aquesta modalitat d’estiu de l’esquí de fons.

Pulsa para ver más contenido para ti

Emoció i espectacle a la darrera ronda del Campionat d'Europa d'Autocross

Finalment, Mollerussa va ser l’escenari de la darrera prova del Campionat d'Europa d'Autocross 2024, on els millors pilots d’Europa van competir en categories com SuperBuggy, JuniorBuggy i Cross Car AcademyTrophy. Els vehicles altament preparats i els joves talents van oferir un espectacle ple d’emoció en el traçat de terra del circuit, tancant amb un esdeveniment que va mantenir el públic al límit fins al darrer moment.

Pulsa para ver más contenido para ti