ESPORT CATALÀ

Griselda Cristòfol Guerrero rep aquest divendres el Filet d’Or, la màxima distinció de la Federació Catalana d’Hípica

Griselda Cristòfol, premiada / UFEC

UFEC

Aquest divendres 04 de Setembre de 2024 es farà l’entrega del Filet d’Or a Griselda Cristòfol Guerrero. Es tracta de la màxima distinció que ofereix la Federació Catalana d’Hípica, i s’entregarà a la lleidatana pel seu compromís en la promoció de l’esport eqüestre a Catalunya.

L’entrega del premi es durà a terme durant el sopar de gala del 112º CSIO Barcelona que es celebra a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona

Griselda Cristòfol, vocal de la disciplina de Concurs Complet de la Federació Catalana d’Hípica, Delegada Tècnica de CCE, Jutge nivell 3 de CCE, Jutge nivell 2 de Salt d'Obstacles i Comissària de Salt d'Obstacles nivell 2, és una figura essencial en el desenvolupament i creixement de la disciplina de CCE a Catalunya. La seva dedicació i esforç incansable han tingut un impacte significatiu en el nombre de persones que practiquen la disciplina de Concurs Complet i en la millora dels resultats esportius.

Gràcies al seu lideratge i compromís, Griselda ha aconseguit augmentar la participació en la disciplina de Concurs Complet, atraient a nous genets i fomentant un ambient de suport i formació contínua. La seva labor com a jutge i comissària ha elevat els estàndards de les competicions, assegurant que es desenvolupin amb el màxim nivell de professionalisme i seguretat.

Pulsa para ver más contenido para ti

A més, la seva influència ha estat clau perquè els genets catalans obtinguin millors resultats en competicions nacionals i internacionals. La implementació de tecnificacions i l'organització d'esdeveniments d'alt nivell són només algunes de les iniciatives que Griselda ha impulsat per a enfortir aquesta disciplina.

Pulsa para ver más contenido para ti