ESPORT CATALÀ

Golf Lleida & Country Club proclama als nous campions de Catalunya Sub16 i Sub18 / UFEC

UFEC

Golf Lleida & Country Club va ser el gran escenari per a la celebració del Campionat de Catalunya Sub18 i Sub16 on més de 80 jugadors van competir durant tres voltes de joc, per conèixer els nous campions de Catalunya.

En categoria Sub18, la gran triomfadora va ser Adriana García Terol, que va superar totes les jugadores de les dues categories per la qual cosa també es va adjudicar el títol Sub16 després d'acumular un total de 213 cops. El subcampionat Sub18 i Sub16 va ser per a la jove golfista Carlota Carmona.

En el torneig masculí, la victòria a la competició Sub18 va ser per a MikhailEfremov, que va completar les tres jornades amb 214 cops, mentre que el subcampionat va ser per a Matteo Sasdelli, que es va quedar a dos cops.

Pulsa para ver más contenido para ti

A la competició Sub16, Jacobo Knuth es va proclamar campió de Catalunya després d'entregar un total de 218 cops amb tres targetes de 79, 69 i 70 cops, que el van portar al títol. El subcampionat va ser per a Max Ricart, amb 219 cops.